Asennus

Jos haluat olla varma hyvästä lopputuloksesta, tutustu huolella yksityiskohtaisiin asennusohjeisiimme ja videoihin ennen kuin aloitat Plastmon sadevesijärjestelmän, valokatteiden tai maakourujen asennuksen.

Sadevesijärjestelmät

Plastmo Sadevesijärjestelmät

Lue asennusohjeet huolellisesti ennen kuin aloitat asennuksen.

Katot

TwinLite Kennolevyt

Ennen kuin aloitat TwinLite-kennolevykaton asennuksen, kannattaa sinun lukea yksityiskohtaiset asennusohjeet täältä.

Katot

Trapetsilevyt

Saa hyviä neuvoja ja vinkkejä Plastmo-trapetsikaton asennukseen täältä.

Katot

SunGlaze

Ole huolellinen SunGlazeen käytettävän kattorakenteen kanssa. Lue lisää täältä, ennen kuin aloitat projektin.

Katot

NorthLite Kennolevyt

NorthLite- kennolevyt asennetaan samanlaiseen kattorakenteeseen kuin perinteinen trapetsikate. Siksi olemassa olevan kattoratkaisun vaihtaminen on helppoa. NorthLite on helppo asentaa. 980 mm leveät kennolevyt liitetään toisiinsa ja viimeistellään polykarbonaattilistojen avulla. Levyt ruuvataan esiporauksen jälkeen ruuveilla H-profiilin molemmilta puolilta kattoniskaan/ruoteeseen. Poikkiruodevälin tulee olla enintään 500 mm ja kaadon 50 mm/m, mikä vastaa n. 3°. NorthLite -levyjä koskevat aina voimassa olevat säädökset.

Katot

EazyGlaze

EazyGlaze-levyt täytyy asentaa tukevalle rakenteelle, joka kestää asennuspaikalla ilmeneviä lumi- ja tuulikuormia. Levyt on suunniteltu menemään päällekkäin sivuilta, ja siksi niissä on yksi kapea ja toinen leveä profilointi levyjen sivuilla. Levyjä tulee käsitellä varoen. Nosta levyjä välttääksesi pinnan naarmuuntumista.

Maakouru

HexaLine

HexaLine-kevytmaakouru on helppo asentaa itse. Viemäriin yhdistäminen täytyy kuitenkin aina teettää valtuutetulla putkimiehellä.

Löydä vastaus

Voimmeko auttaa?