Pidä lämpö sisällä ja sade ulkona kennolevyjen avulla

Pidä lämpö sisällä ja sade ulkona kennolevyjen avulla

Pidä lämpö sisällä ja sade ulkona TwinLite- kennolevyillä

Plastmon kennolevyillä saat korkeaa laatua, tyylikkyyttä ja helpon asennuksen.

Plastmo on toimittanut valokatteita kevyempiin piharakennuksiin ja kattorakenteisiin jo yli 40 vuotta. Jos tarvitset apua katon valitsemiseen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme.

TwinLite- kennolevyt lasitetulle terassille

Päästä valo sisälle lasitetulle terasillesi tai pidennä kesääsi ja rakenna oma talvipuutarhasi. TwinLite - kennolevy on täydellinen valinta silloin kun haluat hyödyntää valoisan vuodenajan sekä viihtyä terassillasi myös kesän jälkeen. Myönnämme 10 vuoden takuun Twinlite- kennolevyille. 

TwinLite- kennolevyjä saatavilla 3:lla eri paksuudella

Twinlite-kennolevyt minimoivat kondensaation muodostumista. Mitä paksumman kennolevyn valitset, sitä paremmin se eristää lämpöä. Lasitettua terassia voidaan käyttää aikaisesta keväästä myöhäisempään syksyyn. Paksuimmalla 32 mm:n TwinLite- kennolevyillä terassin voi pitää lämmitettynä koko vuoden, ja on tarkoitettu talvipuutarhan kennolevy- katteeksi.

TwinLite 10 mm soveltuu katoksiin ja eristämättömille terasseille

Toivotko kondensaatiota vähentävää valokatetta, jolla on hyvä eristyskyky? TwinLite 10 mm soveltuu sekä avokatoksiin että eristämättömille lasitetuille terasseille ja muihin ratkaisuhin, joissa ei ole suurta tarvetta eristykselle. TwinLite 10 mm kennolevyjä voidaan käyttää myös kasvihuoneissa tai valoseinänä talli- ja hallirakennuksissa. Kennolevyä toimitetaan kirkkaana ja opaalin värisenä, ja asennetaan useimmiten alumiinisilla profiileilla.

TwinLite 16 mm eristetyille terasseille 

Kun haluat käyttää lasitettua terassiasi pidemmälle syksyyn, ja terassillasi on jo osaltaan eristetyt seinät ja lattia, on tällöin TwinLite 16 mm hyvä valinta. TwinLite 16 mm:n paksuista kennolevyä voi myös käyttää talvipuutarhoissa, joita on tarkoitus käyttää ympäri vuoden. 16 mm:n paksuiset kennolevyt asennetaan kumiprofiileilla silloin kun kattorakenteessa on upotetut ruoteet. Jos ruoteet upotettujen sijaan lepäävät kattotuolien päällä, tulee asennukseen käyttää alumiinisia profiileja. TwinLite 16 mm kennolevyjä on saatavana opaalin, kirkkaan ja savun värisinä. 

TwinLite 32 mm eristetyille terasseille ja talvipuutarhaan

Haluatko käyttää terassiasi tai talvipuutarhaasi KOKO vuoden? Kun lattiat ja seinät ovat hyvin eristetyt, on TwinLite 32mm:n paksuinen kennolevy oikea valinta. TwinLite 32 mm eristää samoin kuin kiinteä lasinen ikkuna. TwinLite- kennolevyä on saatavilla opaalin ja savun värisenä ja levyt asennetaan useimmiten kumiprofiililla alumiinisen sijaan. 

Huoltovapaa asennusjärjestelmä

TwinLite- kennolevyt asennetaan tyylikkäillä alumiinisilla profiileilla, joilla on pitkä elinikä eivätkä ne vaadi suurta huoltoa. Asennusprofiilit, sekä alumiiiniset että kumiset, ovat vain 45 mm levyisiä ja sopivat 45 mm kattotuoleihin. Tämän ansiosta katosta tulee kevyt ja elegantti sekä valonläpäisyltään parempi. Löydät lisätietoa TwinLite- kennolevyistä täältä: tekniset tiedot

Asennusprofiileja suurella kanto- tai eristyskyvyllä

Kun haluat asennusprofiilin suurella kantokyvyllä ja asentaa kennolevyt kattotuolien päälle lepääville ruoteille, tulee sinun tällöin valita alumiiniset asennusprofiilit. Jos taas haluat kattoosi parhaimman eristyskyvyn, ja kennolevyt asennetaan kattotuolien väliin upotettuihin ruoteisiin; tulee sinun tällöin valita kuminen asennusprofiili.

TwinLite- kennolevy on helppo asentaa

TwinLite- kennolevyt asennetaan kevyillä ja helposti asennettavilla profiileilla. Yksittäiset levyt voidaan irroittaa ja vaihtaa, mikäli tähän on tarvetta. Jos olet epävarma, lue lisää asennusohjeista ja neuvoista, sekä katso ohjevideoita täältä: asennusohje

 

NorthLite 10 mm

Taloudellinen, helposti asennettava kennolevy, jolla saat näyttävän lopputuloksen rakennuksesi katteeksi.

Soveltuu myös sisäseiniin, valoseiniin, tilanjakajiksi jne.

  • vahvaa 10 mm paksua polykarbonaattikennolevyä
  • levyt ovat 980 mm leveitä, kiinnitys toisiinsa polykarbonaattilistalla, joka ruuvataan kiinni rakenteisiin
  • sopii myös vanhan trapetsikatteen ruoteille
  • vähän komponentteja: kennolevyt, 2 listaa, ruuvit ja silikonia

980 mm leveät NorhtLite -kennolevyt kiinnitetään toisiinsa H-profiilin avulla. Asennusosia on vähän, mikä tekee asennuksesta nopeaa!

 

Pura saapunut lähetys välittömästi

On erittäin tärkeää, että purat kaikki Plastmo tavarat pakkauksistaan heti vastaanottamisen jälkeen. Tavarat on irrotettava pakkauksistaan ja mahdollisista nippusiteistä sekä varastoitava kuivana. Näin varmistat, että lähetyksesi on sellainen kuin sen pitääkin; ja samalla vältät kondensaatioveden kerääntymisen pakkauksen sisälle, mikä voi vahingoittaa tavaroita.

Valokatteita ja vesikouruja EI saa säilyttää auringossa!

On myös erittäin tärkeää, että säilytät Plastmo tuotteesi varjossa ennen asentamista, sillä auringonsäteiden lämpö voi vahingoittaa ja vääristää valokatteita sekä kouruja.

On erittäin tärkeää, että purat alumiiniset profiilit pois pakkauksestaan heti vastaanottamisen jälkeen. Profiilit on erotettava toisistaan ja varastoitava kuivana. Näin varmistat, että profiilit ovat sellaiset kuin pitääkin, ja samalla vältät kondensaation syntymisen pakkauksen sisälle, joka voi vahingoittaa profiilien pintaa.

 

 

Vis flere

10 vuoden takuu

Annamme 10 vuoden takuun TwinLite kennolevyille.

Katso takuuehdot
10 vuoden takuu
Muita tuotteita

Tutustu Plastmon muihin tuotteisiin

Vis flere
Inspiraation lähteitä

Esimerkkejä toteutetuista tee-se-itse projekteista

Vis flere
kennolevyt