Täydellinen valikoima kestäviä ratkaisuja

Täydellinen valikoima kestäviä ratkaisuja

Uudet räystäskourut

Kokonaiskuva materiaaleista

MuoviTeräs PlusSinkki
Takuu
25 vuotta 25 vuotta 25 vuotta
Materiaalit
100 % kierrettävä kova PVC-muovi 0,7 mm korkealaatuinen teräs pinnoitettu alumiinilla, magnesiumilla ja sinkillä 0,7 mm titaanisinkki, joka patinoituu ajan kanssa hienon tummaksi
Säänkestävyys
Kestää erittäin alhaisia lämpötiloja. Voidaan asennuttaa kaikkialle, myös rannikolle ja saaristoon. Voidaan asennuttaa ympäri Suomen. Ilman erittäin korkea suolapitoisuus voi lyhentää käyttöikää. Kestää suuria sään ja lämpötilojen muutoksia, sekä rannikon suolaista ilmaa. Ainoastaan erittäin korkeissa ilman suolapitoisuuksissa käyttöikä voi lyhentyä.
Asennus
Asennuksessa käytetään liimaa. Asennetaan joko liimaamalla tai kokoamalla kumisilla jatko-osilla. Asennetaan liimaamalla tai juottamalla.
Kattotyyppi
Soveltuu kaikkiin kattotyyppeihin. Ei käytetä yhdessä huopakaton kanssa, jota ei ole UV-suojattu. Ei sovellu myöskään viherkaton räystäskouruksi. Ei käytetä yhdessä huopakaton kanssa, jota ei ole UV-suojattu. Ei sovellu myöskään viherkaton räystäskouruksi.
Valikoima
Saatavana puolipyöreänä, koot 100 mm, 125 mm, ja 150 mm valkoisen, harmaan, grafiitin harmaan, ruskean tai mustan värisenä. Saatavana puolipyöreänä, koot 100 mm ja 125 mm Saatavana puolipyöränä, toistaiseksi koolla 125 mm
Vis flere
Vis flere
Inspiraatiota

Löydä inspiraatiota tee-se-itse projekteihin näistä valmiista tuloksista.

Vis flere
Löydä vastaus

Voimmeko auttaa?

sadevesijärjestelmät