Klassinen ja helppo maakouru

Klassinen ja helppo maakouru

Varma ja tehokas sadeveden poisto ACO HexaLine

Johda vesi pois ACO HexaLine maakourulla. Klassinen ja helppokäyttöinen maakouru.

Kaatosateen tullessa kerääntyy sadevesi talosi ympärlle. Jos vettä ei johdeta pois, voi se päästä taloosi, aiheuttaen kosteusvaurioita. HexaLine- maakourua ja linjakuivatusjärjestelmää käytetään veden poistamiseen yksityisillä omakotitalo- ja lähiasutusalueilla. HexaLine ja EuroLine ovat valmistettu kestämään henkilöautoliikenteen yksityisillä ajoteillä. 

HexaLine maakouru

HexaLine on tehokas linjakuivatus- ratkaisu, mikä on valmistettu 100 % kierrätettävästä muovista. Maakouru on kestävä, helppo käsitellä ja se voidaan lyhentää tarvittavaan mittaan. Valikoima koostuu 1:n metrin osista, joita voidaan koota haluttuun mittaan.Tämän lisäksi voit valita kulmapalan, jolloin on mahdollista koota T:n muotoisen kokoonpano. Voit valita viiden eri ritilän välillä: liukuesteritilä mustasta muovista, sinkitty teräsritilä, vahva valurautaritilä, säleritilä ruostumattomasta teräksestä tai verkkoritilä kuumasinkitystä teräksestä. Kaikki ritilät sopivat HexaLine ja EuroLine maakouruihin.

Käyttöalue

Kivetetyillä alueilla kotipihoilla:

  • Yksityiset ajotiet
  • Autokatoksissa
  • Terasseilla

Sertifioitu EN1433

HexaLine maakouru on sertifioitu EN1433:n mukaisesti rasitusluokkaan A15 kaikilla ritilöillä.

Asennus HexaLine

HexaLine on helposti asennettava kevytkouru. HexaLinella on suuri vedenpoistokapasiteetti ja se voidaan liittää viemäriin, jolloin tulee käyttää valtuutettua LVI-asentajaa. Hae täältä maakourun asennusohje.

Vis flere
Löydä vastaus

Voimmeko auttaa?

hexaline