Elegantti ja laadukas valokate

Elegantti ja laadukas valokate

Hanki terassillesi ylellinen valokate

SunGlaze on ylellinen ja arkkitehtorinen valokate. SunGlaze-valokatteita käytetään monen tyyppisiin kattoihin, silloin kun ei ole tarvetta eristykselle.

Vahva vaihtoehto karkaistulle lasille

SunGlaze -valokatelevyt ovat vahva vaihtoehto karkaistulle lasille. Valokatteet ovat valmistettu 4 mm paksuisesta polykarbonaatista, iskunkestävästä muovimateriaalista, mikä kestää lumen ja tuulen rasituksen. Valokatteiden yläpuoli on UV-suojattu, mikä vähentää auringon aiheuttamaa hapertumista ja antaa säänkestävän pinnan. Vahva ja elegantti ratkaisu, ilman silikonia, mikä kestää monta vuotta.

Valitse väri

SunGlaze- valokatelevyt ovat saatavissa kirkkaana sekä savun värisenä. Huomioi, että savunsävyinen levy läpäisee vähiten valoa, mikä saattaa tehdä terassin viereisistä huoneista hämäremmät.

SunGlaze asennus

Alumiinisten asennusprofiilien ansiosta sekä piilotettujen ruuvien avulla SunGlaze - levyjen asennus onnistuu nopeasti. Valokatteet voidaan asentaa suoraan kattotuoleihin 602 mm:n k/k väleillä. Vaihtoehtoisesti valokatteet voidaan myös asentaa kattotuolien päällä lepäävien poikkiruoteiden päälle. Katso poikkiruoteiden tarve lumivyöhyketaulukosta asennusohje- sivulta. Alä koskaan kävele valokatelevyjen päällä kun työskentelet katolla. Aseta apulaudat, tikkaat tms. valokatteiden asennuksessa tapahtuvaa askellusta varten.

Lue asennusohje huolellisesti läpi, ennen kuin aloitat asennuksen. Löydät Plastmon asennusvideot ja ohjeet asennussivuilta.

10 vuoden takuu

Plastmo tarjoaa turvallisen ja varman kattoratkaisun. SunGlaze- katto on kestävyydeltään turvallinen ja tyylikkyydeltään ajaton. Siksi tarjoamme Sunglaze-valokatteelle 10 vuoden takuun.

Pura saapunut lähetys välittömästi

On erittäin tärkeää, että purat kaikki Plastmo tavarat pakkauksistaan heti vastaanottamisen jälkeen. Tavarat on irrotettava pakkauksistaan ja mahdollisista nippusiteistä sekä varastoitava kuivana. Näin varmistat, että lähetyksesi on sellainen kuin sen pitääkin; ja samalla vältät kondensaatioveden kerääntymisen pakkauksen sisälle, mikä voi vahingoittaa tavaroita.

Valokatteita ja vesikouruja EI saa säilyttää auringossa!

On myös erittäin tärkeää, että säilytät Plastmo tuotteesi varjossa ennen asentamista, sillä auringonsäteiden lämpö voi vahingoittaa ja vääristää valokatteita sekä kouruja.

On erittäin tärkeää, että purat alumiiniset profiilit pois pakkauksestaan heti vastaanottamisen jälkeen. Profiilit on erotettava toisistaan ja varastoitava kuivana. Näin varmistat, että profiilit ovat sellaiset kuin pitääkin, ja samalla vältät kondensaation syntymisen pakkauksen sisälle, joka voi vahingoittaa profiilien pintaa.

Puhdistus

SunGlaze puhdistetaan vedellä*, mahdollisesti kädenlämpöisellä. Älä koskaan harjaa tai yritä puhdistaa levyjä kuivina.

Puhdistus ei saa tapahtua suorassa auringonpaisteessa tai yli 25 °C:n lämpötiloissa. Painepesuria ei saa käyttää, koska se voi vaurioittaa valokatteiden pintaa ja työntää vettä ei-toivottuihin paikkoihin. Älä koskaan käytä liuottimia tai happo- ja emästuotteita. Ne voivat vaikuttaa levyihin ja tiivisteisiin.

*Käytä tarvittaessa vahvasti vedellä laimennettua astianpesuainetta sisältävää liuosta (ei saa sisältää hankausaineita tai emäksisiä liuottimia).

Vis flere

10 vuoden takuu

Plastmo tarjoaa turvallisen ja varman kattoratkaisun. SunGlaze- katto on kestävyydeltään turvallinen ja tyylikkyydeltään ajaton. Tarjoamme Sunglaze-katteelle 10 vuoden takuun.

Lue lisää
10 vuoden takuu
Muita tuotteita

Tutustu Plastmon muihin tuotteisiin

Vis flere
sunglaze