Lasimaiseksi suunniteltu valokate

Lasimaiseksi suunniteltu valokate

Älykkäästi suunniteltu lasimainen kattoratkaisu

EazyGlaze on tyylikäs kattoratkaisu, joka sopii avoimiin kattorakenteisiin, esimerkiksi terassin tai autokatoksen kattamiseen.

EazyGlaze on taloudellinen vaihtoehto Plastmon SunGlazelle. SunGlaze -levyt asennetaan ainutlaatuisilla profiilleilla jotka on valmistettu anodisoidusta alumiinista, EazyGlaze -levyjen asennus hoituu helposti - fiksun suunnittelun ansiosta, mikä mahdollistaa levyjen asennuksen ilman profiilijärjestelmää. EazyGlaze on valmistettu 3 mm kirkkaasta polykarbonaatista, joka antaa katolle lasimaisen ulkonäön. EazyGlaze on katto, joka on helppo asentaa, sillä on suuri kantavuus ja vähän huoltotarvetta.

Levyjen yläpuoli on UV-suojattu, mikä vähentää auringon aiheuttamaa materiaalin hapertumista ja suodattaa yli 99,9 % UV-säteilystä pois.

  • Tyylikäs levy, 3 mm, materiaali PC
  • Helppo, nopea ja turvallinen asennus
  • Vaivaton huolto
  • UV suoja -  suodattaa yli 99,9 %  UV-säteilystä pois
  • Korkea iskunkestävyys

EazyGlazen asennus

EazyGlaze asennetaan helposti ja nopeasti ilman profiilijärjestelmää. Levyt on profiloitu levyleveyden molemmista päistä, joten voit helposti koota levyt limittäin. Limityksen kautta levyt kiinnitetään suoraan kattorakenteeseen EazyGlaze-ruuveilla.

Kattoratkaisu asennetaan suoraan kattotuoleille, joiden leveys on k/k 600 mm. Kun työskentelet katolla, älä kävele tai seiso levyjen päällä. Aseta katolle aina tukilevy, lankku, tikkaat tai vastaava tasaamaan painoa.

Lue asennusohjeet tarkasti ennen kuin aloitat uuden katon asennuksen. Löydät kaikki ohjeet ja videot asennussivultamme.

10 vuoden takuu

Annamme EazyGlaze levyille 10 vuoden takuun. Lue lisää takuuehdoista.

Vis flere

10 vuoden takuu

Annamme Plastmon EazyGlazelle 10 vuoden takuun.

Katso takuuehdot
10 vuoden takuu
Muita tuotteita

Tutustu muihin tuotteisiimme

Vis flere
eazyglaze