Plastmon vesikourut kestävä valinta

Plastmon vesikourut kestävä valinta

Paras valinta kestävään rakentamiseen ja vaativaan ilmastoon

Plastmon muoviset räystäskourut eivät sisällä pehmennysaineita tai lyijyä eivätkä täten saastuta luontoa. Takaamme, että saat ympäristöystävällisen, vahvan ja kestävän vesikoururatkaisun.

Muovi on ollut yksi Pohjosmaiden suosituimmista vesikourumateriaaleista yli 60 vuotta. Materiaalia on helppo käsitellä ja se kestää erittäin alhaisia lämpötiloja, ilmansaasteita ja rannikon suolapitoisia tuulia. Voit valita muovisen sadevesijärjestelmän huolimatta siitä missä päin Suomea asut tai minkälainen kattorakenne talossasi onkaan. Voit varmuudella valita muovikourun, sillä materiaalina se ei syövy eikä ruostu.

100 % kierrätettävää materiaalia

Plastmon muoviset kourut, syöksyputket ja tarvikkeet on valmistettu 100 % kierrätettävästä lyijyttömästä vahvasta PVC:stä (polyvinyylikloridi), joka voidaan kierrättää jopa 10 kertaa.

Kourumarkkinoiden pienin hiilijalanjälki

Tuotekohtainen EPD (Environmental Product Declaration) dokumentoi, että Plastmon muovikouruilla saat kourun, jolla on erittäin pieni hiilijalanjälki. Kun verrataan ilmaston lämpenemispotentiaalia (GWP) perinteiseen teräskouruun, muovikourujen hiilijalanjälki on alle ¼ teräskourusta. Katso EPD täältä

Muotoilu ja esteettisyys

Kourut eivät pelkästään ohjaa sadevettä pois katolta ja vie vettä turvallisesti alas viemäriin. Räystäskourut ovat myös tärkeä osa talon muotoa ja esteettisyyttä. Plastmon sadevesijärjestelmän tuntomerkit ovat pohjoismaalainen muotoilu, kourujen lähes näkymättömät saumat ja hillitty kokonaisvaikutelma. Kouruja löytyy 5:llä eri värillä ja 3:lla koolla, joten kaikkiin kohteisiin löytyy ratkaisu. Jos olet epävarma minkä kokoinen räystäskouru halkaisijaltaan sopii rakennuskohteeseen, voit hakea apua meidän laskurista. Laskuri antaa sinulle parhaimman mahdollisen ratkaisun ja yhteenvedon tarvittavista materiaaleista. 

Räystäskourujen asennus

Kaikki kourut ja jatko-osat liimataan yhteen Plastmon PVC liimalla. Se on nopea ja helppo ratkaisu, johon monet ammattilaiset ja tee-se-itse tekijät luottavat. Saumat ovat huomaamattomia ja tiiviitä, ja voit olla varma, että ratkaisu kestää useamman vuosikymmenen. Käytä asennuksessa ainoastaan Plastmon omaa PVC liimaa.

Räystäskourujen vaihto

Jos haluat vaihtaa vanhat kuluneet kourusi, voit useimmiten käyttää vanhoja kourukoukkuja uudelleen, ja samalla säästää rahaa ja aikaa. Plastmon räystäskourut asennetaan yhdellä napsautuksella kourukoukkuihin - ilman että kattoa tarvitsee purkaa!

Etsitkö lisää vinkkejä ja ohjeita siihen miten vaihdat vanhat kourusi sekä miten asennat uudet tilalle? Lue lisää Plastmon asennussivuilta ; sivumme ovat täynnä vinkkejä ja asiantuntevia ohjeita, jotka on hyvä lukea huolellisesti ennen kuin aloitat kourujen asennuksen.

25 vuoden takuu

Tarjoamme 25 vuoden takuun muovisille räystäskouruille. Takuu kattaa tuotanto- ja materiaalivirheet, jotka aiheuttavat vuotoja. Takuu ei kata välillisiä vahinkoja. Lue tarkemmin takuuehdoista täältä: takuuehdot.

Pura saapunut lähetys välittömästi

On erittäin tärkeää, että purat Plastmo tuotteesi heti vastaanottamisen jälkeen. Tavarat on irrotettava pakkauksistaan ja muovivanteista sekä varastoitava kuivana. Näin varmistat, että lähetyksesi on sellainen kuin sen pitääkin; ja samalla vältät kondensaatioveden kerääntymisen pakkauksen sisälle, mikä voi vahingoittaa tavaroita.

Valokatteita ja vesikouruja EI saa säilyttää auringossa!

On myös erittäin tärkeää, että säilytät Plastmo tuotteesi varjossa ennen asentamista, sillä auringonsäteiden lämpö voi vahingoittaa ja vääristää valokatteita sekä räystäskouruja.

TOIMITUS JA VARASTOINTI

Kourut ja putket toimitetaan muovikalvoon käärittynä, joka TÄYTYY poistaa mahdollisimman pian. Älä koskaan säilytä vesikouruja ja putkia pakkauksissaan suorassa auringonpaisteessa.

 

 

Vis flere

25 vuoden takuu

Tarjoamme 25 vuoden takuun muovisille räystäskouruille. Takuu kattaa tuotanto- ja materiaalivirheet, jotka aiheuttavat vuotoja.

Lue lisää
25 vuoden takuu
muovi