Kevyt trapetsilevy – järkevään hintaan

Kevyt trapetsilevy – järkevään hintaan

Trapetsilevy valokatteet avoterasseille, sekä auto- ja pyöräkatoksiin

Trapetsikatto on kevyt ratkaisu, joka sopii avonaiseen katokseen sekä terassille, jossa lisäeristykselle ei ole tarvetta.

Trapetsilevyjä käytetään useimmiten avonaisiin kattoratkaisuihin, joissa ei tarvita eritystä. Lasitetuille terasseille suosittelemme valitsemaan kennolevy- katteen, mikä vähentää kondesaation muodostumista. Voit lukea lisää kennolevyistä täältä: kennolevyt.

Hyvä, parempi ja paras

Plastmon trapetsilevyjä on saatavilla 3:lla laadulla – hyvä, parempi ja paras. Etsitkö edullista, pitkäikäistä tai iskunkestävää kattoa? Valitse Plastmon kolmesta eri vaihtoehdosta rakennuskohteesi mukaisesti.

Hyvä - EcoLite

Mikäli etsit taloudellista vaihtoehtoa, on Ecolite-levy sopiva valinta. EcoLite on peruslaatuinen trapetsilevy ja saatavana kirkkaana. Levy on valmistettu homogeenisesta PVC-muovista ja voidaan näin ollen kierrättää 100 prosenttisesti. EcoLite on lisäksi UV-suojattu. 

Parempi - JärboLite

Kun etsit valoa läpäisevää ja korkealaatuista valokatetta hyvällä iskunkestävyydellä, on JärboLite parempi valinta. JärboLite on valmistettu homogeenisesta PVC-muovista ja se voidaan kierrättää myös 100 prosenttisesti. Annamme JärboLite levyille 10 vuoden takuun ja valokatetta on saatavilla kolmella värisävyllä: kirkas, opaali ja savu.

JärboLite trapetsilevyt ovat UV-suojattuja, mikä takaa pitkän käyttöajan. Valokate suodattaa 99,9% UVA ja UVB säteilystä. JärboLiten valokatelevyt voidaan asentaa kumminkin päin, jolloin materiaalin hyödyntä on suurempi ja menekki täten pienempi.

Vähemmän levää saumoissa

JärboLitella on ainutlaatuinen muotoilu, joka antaa mahdollisuuden huomaamattomaan saumaan (½ profiilin limitys). Tämä vähentää levän muodostumista levyjen saumoissa.

Paras - JärboPro PC

Onko toiveenasi valoa läpäisevä, ainutlaatuinen trapetsikatto, jolla on erityisen KORKEA iskunkestävyys ja peräti 15 vuoden takuu? JärboPro PC on tällöin oikea valinta. JärboPro on valmistettu polykarbonaatista, millä on erittäin korkea iskunkestävyys, ja materiaalina se voidaan kierrättää kokonaisuudessaan. JärboPro PC Trapesilevyjä toimitetaan kolmella eri värisävyllä: kirkas, opaali ja savu.

Hyvä UV-suojaus

Trapetsilevyt on valmistettu erityisellä UV-suojalla, mikä pidentää materiaalin ikää. Yli 99,9% UVA- ja UVB säteilystä siivilöityy pois.

Valokatteiden asennus ja lyhennys

Lue mukana tuleva asennusohje huolellisesti läpi ennen trapetsilevyjen asennuksen aloittamista. Se puoli kattorakenteesta, joka on ylöspäin (levyjä kohti), tulee maalata valkoiseksi. Valkoinen väri imee itseensä vähiten lämpöä ja jolloin välttytään siltä, että levyt sulaisivat kovassa auringonpaisteessa. Mikäli lyhennät levyjä, käytä hienohampaista sahaa. Katon kaltevuus tulee olla vähintään 3 cm per. metri (2°). Katso asennusvideo- ja ohjeet meidän asennusohjeistamme. 

Profiiilit

Löydä lisää tietoja sekä teknisiä tietoja Plastmon trapetsilevyistä.

Pura saapunut lähetys välittömästi

On erittäin tärkeää, että purat kaikki Plastmo tavarat pakkauksistaan heti vastaanottamisen jälkeen. Tavarat on irrotettava pakkauksistaan ja mahdollisista nippusiteistä sekä varastoitava kuivana. Näin varmistat, että lähetyksesi on sellainen kuin sen pitääkin; ja samalla vältät kondensaatioveden kerääntymisen pakkauksen sisälle, mikä voi vahingoittaa tavaroita.

Valokatteita ja vesikouruja EI saa säilyttää auringossa!

On myös erittäin tärkeää, että säilytät Plastmo tuotteesi varjossa ennen asentamista, sillä auringonsäteiden lämpö voi vahingoittaa ja vääristää valokatteita sekä kouruja.

Vis flere

Jopa 15 vuoden takuu

Plastmon trapetsi- valokatteita toimitetaan 3:lla eri laadulla, JärboPro PC levylle myönnämme jopa 15 vuoden takuun.

Lue lisää
Jopa 15 vuoden takuu
Muita tuotteita

Tutustu Plastmon muihin tuotteisiin

Vis flere
trapetsilevyt