Suojassa sateelta ja tuulelta koko vuoden

Suojassa sateelta ja tuulelta koko vuoden

Katto mikä pitää lämmön sisällä ja sateen ulkona

Valitse kattosi riippuen siitä kuinka paljon vuodesta haluat käyttää lasiterassiasi.

Valitse oikea katto lasiterassille

TwinLite Kennolevyt antavat miellyttävän valon lasiterassille ja pitävät lämmön sisällä ja sateen ulkona. Kennolevyjä löytyy kolmella paksuudella. TwinLite 10 mm on ohuin levy, jota käytetään eristämättömissä tiloissa. Toivotko eristettyä lasiterassia valitse 16 tai 32 mm kennolevy.

Lasiterassi – Keväästä syksyyn

Lasiterasseille joissa on eristetty lattia ja seinät, om TwinLite 16 mm hyvä valinta, jos haluat käyttää tiloja keväästä syksyyn. TwinLite 16 mm löytyy kirkkaana, opaalin ja savun värisenä.

Lasiterassi – Käytetään koko vuoden

Haluatko käyttää lasiterassia/talvipuutarhaasi KOKO vuoden, voit käyttää TwinLite 32 mm , jos sinulla eristetyt lattia ja seinät. TwinLite 32 mm löytyy kirkkaana, opaalin ja savun värisenä.

Saa miellyttävä valo lasiterassille

Kirkasta levyä käytetään tiloissa mihin toivotaan paljon valoa  esim. kasvihuoneissa. Opaali ja savun väriä käytetään eniten lasiterasseilla. Haluatkoa nauttia auringonvalosta, on opaalin värinen levy hyvä valinta. Savun värinen varjostaa eniten , siksi pitää huomioida että se myös pimentää vieressä olevat huoneet enemmän kuin opaalin värinen levy.

Johda vesi pois

Kun rakennat uusia rakennuksia muista myös veden poisto. Katso meidän sadevesijärjestelmä, mikä johtaa veden turvallisesti pois katolta.

Katon ja vesikourujen asennus

Ollemme keränneet asennusohjeemme ja videomme yhteen paikkaa, jotta pääset helposti alkuun lasiterassin suunnitelussa. Mene asennuohjeisiin.

Tuotteita

Miellyttävä valaisu ja hyggeli sisä miljöö

Vis flere
Muita tuotteita

Johda vesi pois lasiterasilta

Vis flere
Vis flere
Inspiraatiota

Inspiraatiota seuraavaan projektiisi

Vis flere