Paranna terassiasi

Paranna terassiasi

Katettu terrassi

Suomen kesä tarjoaa usein sadekuuroja. Kevyt katto varmistaa että voit nauttia terassistasi, myös sadekuurojen aikana. Meiltä löytyy erillaisia ratkaisuja terassin kattamiseen.

SunGlaze

SunGlaze on elegantti ja pitkään kestävä valinta terassin katoksi. Kattolevyt on valmistettu 4 mm polykarbonaatista, joka on vahva  ja iskunkestävä muovimateriaali pitkällä eliniällä. Levyjen yläpuoli on UV-suojattu, mikä vähentää auringon aiheuttamaa hajoamista ja antaa säänkestävän katon. Saat tiiviin ja kestävän katon ilman silikoonia, mikä kestää monta vuotta.  SunGlaze löytyy kirkkaana ja savun värisenä. Lue lisää SunGlaze katosta

Katto asennetaan alumminiprofiileilla ja näkymättömillä ruuveilla. SunGlaze-levyt voidaan asentaa suoraan kattotuoleille joiden niiden k/k-leveys täytyy olla 602 mm. Vähimmäiskaltevuus katolle on  5 cm/ metri (ca. 3°).

Trapetsilevyjä

Kevyt muovikatto terassin katteeksi. Trapetsilevyt ovat olleet monta vuotta suosittu valinta autokatosten ja terassien kattamiseen, Levyjä on helppo käsitellä ja ne kiinnitetään 12 ruuvilla per. m2. Plastmon Trapetsilevyjä löytyy 3:lla eri laadulla – Hyvä, parempi ja paras. Kaikki on valmistettu 100% kierrätettävästä materiaalista.

TwinLite

Kondesaatiota vähentävä kattoratkaisu. TwinLiteä löytyy 3:lla eri paksuudella 10, 16 ja 32 mm. Kaksi paksuinta levyä, 16 ja 32 mm, käytetään pääosassa eristetyillä terasseilla ja talvipuutarhoissa. TwinLite 10 mm soveltuu katoksiin, eristämättömille, lasitetuille terasseille jne. Katto on kondensaatiota vähentävä ja asennetaan upeilla alumiiniprofiileilla. Levyjä löytyy kirkkaana ja opaalin värisenä. 

Johda vesi pois

Kun terassi on valmis, täytyy muistaa, että se ei vain ole talosi mistä pitää johtaa vettä pois. Sama tarve on katoksilla ja lisärakennuksilla. Muista räystäskourut uudelle katoksellesi. Toivotko johtaa veden pois terassiltasi, voit sen tehdä helposti ja tehokkaasti maakouruillamme.

Tuotteita

Nauti terassistasi suojassa tuulelta ja sateelta

Vis flere
Muita tuotteita

Johda vesi pois terassilta

Vis flere
Vis flere
Inspiraatiota

Inspiraatiota seuraavaan projektiisi

Vis flere