Astu kuivin jaloin sisään

Astu kuivin jaloin sisään

Aloita autokatoksen suunnitelu

Tältä sivulta löydät vinkkejä, inspiraatiota ja tuotetietoa katon ja sadevesijärjestelmän asennuksesta autokatoksellesi.

Mikä kattomateriaali sopii parhaiten autokatokseesi

Trapesilevyt

Trapesilevy on yksinkertainen ja klassinen valinta. Etsitkö edullista, pitkään kestävää tai erityisen iskunkestävää kattoa, löydät sen meidän valikoimasta. Levyt on valmistettu 100% kierrätettävästä muovista ja ovat UV-suojattuja. Lue lisää eri  trapetsikatoista.

Se puoli kattorakenteesta, joka on ylöspäin (levyjä kohti), tulee maalata valkoiseksi. Valkoinen väri imee itseensä vähiten lämpöä ja näin halutaan välttyä siltä, etä levyt sulaisivat kovassa auringonpaisteessa. Mikäli lyhennät levyjä, käytä hienohampaista sahaa. Katon kaltevuuden täytyy olla vähintään 3 cm/ metri (2°).

SunGlaze katto

SunGlaze on elegantti ja pitkään kestävä valinta autokatoksen katoksi. Kattolevyt on valmistettu 4 mm polykarbonaatista, joka on vahva  ja iskunkestävä muovimateriaali pitkällä eliniällä. Levyjen yläpuoli on UV-suojattu, mikä vähentää auringon aiheuttamaa hajoamista ja antaa säänkestävän katon. Saat tiiviin ja kestävän katon ilman silikoonia, mikä kestää monta vuotta.  SunGlaze löytyy kirkkaana ja savun värisenä. Lue lisää SunGlaze katosta

Katto asennetaan alumminiprofiileilla ja näkymättömillä ruuveilla. SunGlaze-levyt voidaan asentaa suoraan kattotuoleille joiden niiden k/k-leveys täytyy olla 602 mm. Vähimmäiskaltevuus katolle on  5 cm/ metri (ca. 3°).

TwinLite Kennolevyt

TwinLite kennolevyjä löytyy kolmella paksuudella 10, 16 ja 32 mm. Paksumpia levyjä käytetään yleensä eristettyihin terassehin ja talvipuutarhoihin, mutta TwinLite 10 mm on hyvä valinta eristämättömille terasseille ja esim. autokatoksiin. Saat kondensaatiota vähentävän katon kauniilla profiilisysteemillä, mikä on helppo asentaa. Lue lisää TwinLite Kennolevyistä.

PladebreddenLevyn leveys sopii aina 99 cm:n kattotuolien k/k-leveyteen.  Käytä aina poikkiruoteita 10 mm TwinLite levyn jäykistämiseksi. Katon kaltevuus tulisi olla vähintään 3 cm/metri     (ca. 2°).

Vesi pois autokatoksesta

Se ei ole vain talosi jolla on tarvetta johtaa vettä pois., muista myös terassisi, lisärakennukset ja autokatokset. Plastmon sadevesijärjestelmät ja maakourut, auttavat sinua tehokkaasti estämään tulvia. 

Katon ja rännien asennus

Olemme koonneet asennusohjeita ja videoita, jotta pääset hyvin alkuun autokatoksesi kanssa. Lue aina asennusohjeet huolellisesti läpi, ennen kuin aloitat asennuksen. Mene asennusohjeisiin.

Tuotteita

Kattoratkaisuja- jotka suojelevat ajoneuvoasi

Vis flere
Muita tuotteita

Johda vesi pois autokatoksesta

Vis flere
Vis flere
Inspiraatiota

Inspiraatiota seuraavaan projektiisi

Vis flere