Asiakaspalvelu

Aukioloaikamme ma-to 8.30-16.30 ja pe 8.30-16.00

Jätä soittopyyntö
Vahva ja vankka valinta
Teräs Plus

Vahva ja vankka valinta

Vahva vesikouru- ratkaisu pohjoismaisella muotoilulla

Erinomainen käsityötaito ja lujuus kuvaavat Teräs Plus- räystäskourun suosiota. Valitse kourut kahden eri halkaisijakoon ja eri pintakäsittelyn sekä muotoilun väliltä.

Kestävä materiaali

Plastmon Teräs plus- räystäskourut valmistetaan 0,7 mm:n paksuisesta laatuteräksestä, joka on pintakäsitelty mattapintaiseksi magnesiumin, alumiiniin ja sinkin sekoituksella.
Pintaan syntyvä oksidikerros antaa ainutlaatuisen suojauksen korroosiota vastaan. Samalla pintakäsittely on itsensä korjaava naarmujen ja viiltojen suhteen.

Kourun pinta patinoituu ajan myötä ja muuttuu tummemmaksi. Teräs plus- räystäskourut soveltuvat kaikkialle Suomeen, riippumatta siitä missä rakennuskohde sijaitsee.

Muotoilu ja esteettisyys  

Kun valitsemme taloon tai mökille sadevesikouruja, vedenpoistokapasiteetin huomioonottaminen ja laskeminen ei ole ainoa asia jota tulisi harkita. Räystäskourut ovat mukana myös antamassa talolle tyylikkään ulkonäön ja kourujen tulisi sulautua talon kokonaisilmeeseen.

Saadaksesi täydellisen yhdistelmän veden poistoon ja ulkoasuun, voit valita kahdesta eri koosta. Teräs Plus- kouruja on saatavissa 100 mm:n ja 125 mm:n kokoisina. Tämän lisäksi voimme valmistaa erikoisosia tarpeiden ja rakennuskohteen mittojen mukaan. Voit lukea tarkemmin täältä valikoimasta.

Räystäskourujen asennus

Teräs Plus kourut ja lisäosat liimataan yheteen Plastmon metalli kouruliimalla. Se on helppo ja nopea ratkaisu, jota monet ammattilaiset ja tee-se-itse henkilöt suosivat. Tällä menetelmällä saumoista saadaan tiiviit ja huomaamattomat, ja ne kestävät monta vuotta.Teräs Plus koko 125 mm / Ø 75mm voidaan myös liittää kumi jatko-osalla.

Räystäskourujen vaihto

Jos haluat vaihtaa vanhat kuluneet kourusi, voit useimmiten käyttää vanhoja kourukoukkuja ja samalla säästää aikaa ja rahaa. Plastmon räystäskourut asennetaan kourukoukkuihin yhdellä klikkauksella - ilman että kattoa tarvitsee purkaa.

Etsitkö lisätietoa kuinka vaihtaa tai jatkaa vanhempaa kourua, tai kuinka räystäskourut tulisi asentaa uuteen rakennukseen? Tutustu Plastmon asennusohjesivuihin, jonne on koottu kaikki se tieto mitä tarvitset kourujen asennukseen ja remontointiin. Pääset täältä: asennusohjeisiin.

Takuu

Tarjoamme Teräs Plus-sadevesijärjestelmälle 25 vuoden takuun. Takuu kattaa korroosiovahingot, jotka auheuttavat vuotoja. Tietyissä olosuhteissa takuuaikaa sovelletaan. Takuu ei kuitenkaan koske asennuksesta aiheutuneita vahinkoja kuten asennusvaiheessa tulevia naarmuja tai taittumisia. Tutustu takuuehtoihin täältä: takuuehdot.

Räystäskourujen säilytys

Säilytä kourut ja putket sisätiloissa ennen asentamista. Jos tuotetta ei ole mahdollista säilyttää sisätiloissa, tulee ne purkaa kuljetuspakkauksista sekä säilyttää vaakatasossa, kuivassa paikassa ja ilman kosketuksessa toisiinsa. 

Vis flere

Klikkaa tai liimaa?

Kaikki Teräs Plus- järjestelmän osat liimaataan toisiinsa tiiviyden takaamiseksi. Voit myös käyttää klikkausasennusta Teräs Plus- koossa 125 mm Ø75mm.

Katso asennusvideo
Klikkaa tai liimaa?
Muita tuotteita

Tutustu Plastmon muihin tuotteisiin

Vis flere
teräs plus