Alkuperäinen ja elegantti valinta

Alkuperäinen ja elegantti valinta

Alkuperäinen ja ylellinen räystäskouru

Sinkki arkkitehti- vesikourut ovat suosittu valinta niin uusiin taloihin kuin remontointaviin kohteisiin. Ne mahdollistavat elegantin kokonaisvaikutelman ja kourut antavat talolle viimeistellyn ilmeen.

Plastmon sinkkinen räystäskouru valmistetaan 0,7 mm:n titaanisinkistä. Titaanisinkki on pitkäikäinen materiaali ja se kestää ilmaston ääriolosuhteita. Emme käytä kromi 3:ta tai 6:ta sinkkisten sadevesijärjestelmiemme valmistuksessa.

Korkeatasoinen ratkaisu uuteen taloon tai remontoitavaan kohteeseen

Sinkkinen räystäskouru on toimitettaessa kiiltävä, mutta saa ajan kuluessa harmahtavan, mattapintaisen patinan. Harmaa väri syntyy luonnollisesti ilman ja veden vaikutuksesta ja toimii myös suojaavana pinnoitteena. Sinkki kestää lämpötilavaihteluita ja vaativia sääolosuhteita. Rannikkoalueiden suolapitoinen ilma tai kevyet ilmansaasteet eivät ole ongelma.

Sinkki Arkkitehti

Viimeistele talosi Plastmon täyssinkkisellä Arkkitehti-sadevesijärjestelmällä. Kourut antavat kauniin viimeistelyn erityisesti taloihin, joissa ei ole räystäslippaa. Voit käyttää Plastmon metalliliimaa, joka antaa tiiviit ja vahvat saumat myös sinkin kanssa. Lisäksi sinkki räystäskourut voidaan juottaa yhteen perinteisellä tavalla mikäli näin halutaan.

Muotoilu

Räystäskourujen valintatilanteessa tulisi huomioida sekä järjestelmän vedenpoistokapasiteetti että kourujen ulkonäkö. Räystäskourut viimeistelevät talon ulkonäön ja antavat viimeistellyn, tyylikkään kokonaisilmeen. Arkkitehti Sinkki räystäskourut toimitetaan 125 mm kokoisena ja syöksyputken koko on 75 mm. Katso tarkemmin valikoimastamme.

Asennus

Sinkki Arkkitehti- räystäskourut voidaan asentaa Plastmon metalliliimalla tai juottaa yhteen perinteisellä tavalla mikäli näin halutaan. Vieraile meidän asennussivuilla, sieltä löydät kaiken asennukseen liittyvät tiedot mitä tarvitset. Pääset täältä asennussivuille.

Hyvä neuvo

Aseta tikkaiden toinen jalka kourukoukkua vasten, kun asennat tai puhdistat kourua lehdistä. Näin et vahingoita sinkkiä, joka on pehmeä materiaali.

Takuu

Tarjoamme sinkkiselle sadevesijärjestelmälle 25 vuoden takuun. Takuu kattaa korroosiovahingot, jotka aiheuttavat vuotoja. Tietyissä olosuhteissa takuuaikaa sovelletaan. Takuu ei kuitenkaan koske asennuksesta aiheutuneita vahinkoja. Löydät lisätietoa täältä: takuuehdot.

Säilytys

Sinkki on pehmeä materiaali ja se tulee suojata hyvin kuljetuksen aikana erityisesti, jos osat eivät enää ole alkuperäisessä pakkauksessa. Säilytä kourut ja putket sisätiloissa ennen asentamista. Tämä vähentää riskiä valkoruosteesta, joka johtuu pakkauksessa muodostuvasta kondensaatiosta. Jos tuotteita ei ole mahdollista säilyttää sisätiloissa, tulee ne purkaa kuljetuspakkauksista sekä säilyttää vaakatasossa, kuivassa ja varjoisessa paikassa sekä ilman kosketuksissa toisiinsa.

Pura saapunut lähetys välittömästi

On erittäin tärkeää, että purat kaikki Plastmo tuotteesi heti vastaanottamisen jälkeen. Tavarat on irrotettava pakkauksistaan ja muovivanteista sekä varastoitava kuivana. Näin varmistat, että lähetyksesi on sellainen kuin sen pitääkin; ja samalla vältät kondensaatioveden kerääntymisen pakkauksen sisälle, mikä voi vahingoittaa tavaroita.

Valokatteita ja vesikouruja EI saa säilyttää auringossa!

On myös erittäin tärkeää, että säilytät Plastmo tuotteesi varjossa ennen asentamista, sillä auringonsäteiden lämpö voi vahingoittaa ja vääristää valokatteita sekä räystäskouruja.

TOIMITUS JA VARASTOINTI

Säilytä kourut ja putket sisätiloissa ennen niiden asentamista. Tämä vähentää mustaruosteen muodostumisen riskiä, ​​joka johtuu veden kondensoitumisesta pakkauksen sisälle. Jos ne eivät voi olla sisätiloissa, pura kourut ja putket pakkauksistaan ja aseta ne kuivaan paikkaan pystyasentoon erilleen toisistaan.

Vis flere

25 vuoden takuu

Takuu kattaa tuotanto- ja materiaalivirheet, jotka aiheuttavat vuotoja.

Lue lisää
25 vuoden takuu
Muita tuotteita

Tutustu Plastmon muihin tuotteisiin

Vis flere
sinkki arkkitehti