Asiakaspalvelu

Aukioloaikamme ma-to 8.30-16.30 ja pe 8.30-16.00

Jätä soittopyyntö
Elegantti lasikatos
SunGlaze

Elegantti lasikatos

Hanki terassillesi ylellinen lasikatos

SunGlaze on ylellinen ja arkkitehtorinen valokate. SunGlaze-valokatteita käytetään monen tyyppisiin kattoihin, silloin kun ei ole tarvetta eristykselle.

Vahva vaihtoehto karkaistulle lasille

SunGlaze -valokatelevyt ovat vahva vaihtoehto karkaistulle lasille. Valokatteet ovat valmistettu 4 mm paksuisesta polykarbonaatista, iskunkestävästä muovimateriaalista, mikä kestää lumen ja tuulen rasituksen. Valokatteiden yläpuoli on UV-suojattu, mikä vähentää auringon aiheuttamaa hapertumista ja antaa säänkestävän pinnan. Vahva ja elegantti ratkaisu, ilman silikonia, mikä kestää monta vuotta.

Valitse väri

SunGlaze- valokatelevyt ovat saatavissa kirkkaana sekä savun värisenä. Huomioi, että savunsävyinen levy läpäisee vähiten valoa, mikä saattaa tehdä terassin viereisistä huoneista hämäremmät.

SunGlaze asennus

Alumiinisten asennusprofiilien ansiosta sekä piilotettujen ruuvien avulla SunGlase - levyjen asennus onnistuu nopeasti. Valokatteet voidaan asentaa suoraan kattotuoleihin 602 mm:n k/k väleillä. Vaihtoehtoisesti valokatteet voidaan myös asentaa kattotuolien päällä lepäävien poikkiruoteiden päälle. Katso poikkiruoteiden tarve lumivyöhyketaulukosta asennusohje- sivulta. Alä koskaan kävele valokatelevyjen päällä kun työskentelet katolla. Aseta apulaudat, tikkaat tms. valokatteiden asennuksessa tapahtuvaa askellusta varten.

Lue asennusohje huolellisesti läpi, ennen kuin aloitat asennuksen. Löydät Plastmon asennusvideot ja ohjeet asennussivuilta.

10 vuoden takuu

Plastmo tarjoaa turvallisen ja varman kattoratkaisun. SunGlaze- katto on kestävyydeltään turvallinen ja tyylikkyydeltään ajaton. Siksi tarjoamme Sunglaze-valokatteelle 10 vuoden takuun.

Vis flere

10 vuoden takuu

Plastmo tarjoaa turvallisen ja varman kattoratkaisun. SunGlaze- katto on kestävyydeltään turvallinen ja tyylikkyydeltään ajaton. Tarjoamme Sunglaze-katteelle 10 vuoden takuun.

Lue lisää
10 vuoden takuu
Muita tuotteita

Tutustu Plastmon muihin tuotteisiin

Vis flere
sunglaze