• Plastmo
    Plastmo
  • Plastmo
    Plastmo

Voit säästää aikaa ja rahaa projektissasi valitsemalla Plastmon sadevesijärjestelmän. Se on nimittäin ainoa markkinoilla oleva räystäskouru, joka asennetaan takareuna ensimmäisenä.

 

 

Teräs Plus -sadevesijärjestelmä

 

Etsitkö sadevesikourua, jolla on sinkin ulkonäkö? Toivotko samalla teräksen vahvuutta sekä vankan käsityötaidon näköä? Plastmon Teräs Plus -sadevesijärjestelmä on silloin sinua varten. Se on kaiken lisäksi pintakäsitelty, joten se kestää ilmansaasteita ja rannikon suolaista ilmastoa. Plastmo Teräs Plus räystäskouru on mahdollista koota käyttäen kumista jatko-osaa.

 

Sadevesijärjestelmä valmistetaan 0,7 mm:n laatuteräksestä, joka on pintakäsitelty mataksi magnesiumin, alumiiniin ja sinkin sekoituksella.
Pintaan syntyvä oksidikerros antaa ainutlaatuisen suojauksen korroosiota vastaan. Samalla pintakäsittely on itsensä korjaava naarmujen ja viiltojen suhteen.

 

Pinnasta tulee vaalemman harmaa ajan myötä. Voit käyttää Plastmon metalliliimaa, joka myös Teräs Plussan kanssa antaa tiiviit ja vahvat saumat. Teräs Plus -sadevesijärjestelmää ei voi juottaa yhteen.

 

Teräs Plus -sadevesijärjestelmä kestää suuria sade- ja lumimääriä, tuulta ja kovaa pakkasta. Voit käyttää sadevesijärjestelmää huolimatta siitä, missä asut.

 

 

Säilytä kourut ja putket sisätiloissa ennen asentamista. Tämä vähentää riskiä valkoruosteesta, joka johtuu pakkauksessa muodostuvasta kondensaatiosta. Jos tuotteita ei ole mahdollista säilyttää sisätiloissa, tulee ne purkaa kuljetuspakkauksista sekä säilyttää vaakatasossa, kuivassa paikassa ja ilman kosketusta toisiinsa.

Tarjoamme Teräs Plus -sadevesijärjestelmälle 25 vuoden takuun. Takuu kattaa korroosiovahingot, jotka aiheuttavat vuotoja. Takuu ei kata mitään välillisiä vahinkoja.

 

Katso takuuehdot tästä.