• Sinkki
  Sinkki
 • Sinkki
  Sinkki
 • Sinkki
  Sinkki
 • Sinkki
  Sinkki

Sinkkinen Arkkitehti -sadevesijärjestelmä on kestävä ja täydentää talosi ulkonäköä. Siihen eivät vaikuta ilmansaasteet, auringon ultraviolettisäteily tai rannikon suolapitoinen ilma. Siksi se kestää monta vuotta. Sinkkinen sadevesijärjestelmä saa ajan kuluessa kauniin patinan.

 

 

Sinkkinen Arkkitehti -sadevesijärjestelmä

 

Sinkki saa ajan kanssa kauniin patinan, jota monet kodinomistajat haluavat niin remontoidessa kuin uudisrakentamisessakin. Se täydentää elegantin yleisilmeen ja kertoo laadusta. Samanaikaisesti sinkki on erittäin säänkestävä materiaali, joka kestää kaikkia sääolosuhteita.

 

Sinkkinen sadevesijärjestelmä valmistetaan 0,7 mm titaanisinkistä. Sinkki on valmistettaessa heijastava, mutta saa ajan kanssa harmahtavan, mattapintaisen patinan. Harmaa väri syntyy luonnollisesti ilman ja veden vaikutuksesta ja patina toimii myös suojaavana pinnoitteena. Asennuksen yhteydessä sinkissä voi näkyä tummia pisteitä taikka osa osista voi olla väriltään mattapintaisempia kuin toiset. Tämä tarkoittaa ainoastaan sitä, että patinoituminen on alkanut.

 

Järjestelmä liitetään yhteen Plastmon metalliliimalla, joka mahdollistaa tiiviit ja lujat saumat. Plastmolla on 50 vuoden kokemus tästä asennustavasta, joka on nopea, vahva ja kestävä.

 

Järjestelmä voidaan myös liittää yhteen perinteisin keinoin, mikäli näin halutaan.

 

Sinkki kestää äärimmäisiä sääolosuhteita ja rajuja myrskyjä. Rannikkoalueiden suolapitoinen ilma taikka kevyet ilmansaasteet eivät ole ongelma.

 

Sinkki on pehmyt materiaali ja tulee suojata hyvin kuljetuksen aikana, erityisesti jos osat eivät ole enää alkuperäisessä pakkauksessaan. Säilytä kourut ja putket sisätiloissa ennen asentamista. Tämä vähentää riskiä valkoruosteesta, joka johtuu pakkauksessa muodostuvasta kondensaatiosta. Jos tuotteita ei ole mahdollista säilyttää sisätiloissa, tulee ne purkaa kuljetuspakkauksesta sekä säilyttää vaakatasossa, kuivassa paikassa ja ilman kosketusta toisiinsa.

 

Tarjoamme sinkkiselle sadevesijärjestelmälle 25 vuoden takuun. Takuu kattaa vuotoja aiheuttaneet syöpymisvauriot, mutta ei välillisiä vahinkoja.

 

Katso takuuehdot tästä.