Asiakaspalvelu

Aukioloaikamme ma-to 8.30-16.30 ja pe 8.30-16.00

Jätä soittopyyntö
Ympäristöystävällinen ja kestävä valinta
Muovi

Ympäristöystävällinen ja kestävä valinta

Paras valinta kestävään rakentamiseen ja vaativaan ilmastoon

Plastmon muoviset räystäskourut eivät sisällä pehmennysaineita tai lyijyä eivätkä täten saastuta luontoa. Takaamme, että saat ympäristöystävällisen, vahvan ja kestävän vesikouru- ratkaisun.

Muovi on ollut yksi Pohjosmaiden suosituimmista vesikourumateriaaleista yli 60 vuotta. Materiaalia on helppo käsitellä ja se kestää erittäin alhaisia lämpötiloja, ilmansaasteita ja rannikon suolapitoisia tuulia. Voit valita muovisen sadevesijärjestelmän huolimatta siitä missä päin Suomea asut tai minkälainen kattorakenne talossasi onkaan. Voit varmuudella valita muovin, sillä materiaalina se ei syövy eikä ruostu.

Muotoilu ja esteettisyys

Kourut eivät pelkästään ohjaa sadevettä pois katolta ja vie veden turvallisesti alas viemäriin. Räystäskourut ovat myös tärkeä osa talon muotokieltä ja esteettisyyttä. Plastmon sadevesijärjestelmän tuntomerkit ovat pohjoismaalainen muotoilu, kourujen lähes näkymättömät saumat ja hillitty kokonaisvaikutelma. Kouruja löytyy 5:llä eri värillä ja 3:lla koolla, joten kaikkiin kohteisiin löytyy ratkaisu. Jos olet epävarma minkä kokoinen räystäskouru halkaisijaltaan sopii rakennuskohteeseen, voit hakea apua meidän laskurista. Laskuri antaa sinulle parhaimman mahdollisen ratkaisun ja yhteenvedon tarvittavista materiaaleista. 

Räystäskourujen asennus

Kaikki kourut ja jatko-osat liimataan yhteen Plastmon PVC liimalla. Se on nopea ja helppo ratkaisu, johon monet ammattilaiset ja tee-se-itse tekijät luottavat. Saumat ovat huomaamattomia ja tiiviitä, ja voit olla varma, että ratkaisu kestää useamman vuosikymmenen. 

Räystäskourujen vaihto

Jos haluat vaihtaa vanhat kuluneet kourusi, voit useimmiten käyttää vanhoja kourukoukkuja uudelleen, ja samalla säästää rahaa ja aikaa. Plastmon räystäskourut asennetaan yhdellä napsautuksella kourukoukkuihin - ilman että kattoa tarvitsee purkaa!

Etsitkö lisää vinkkejä ja ohjeita siihen miten vaihdat vanhat kourus,i sekä miten asennat uudet tilalle? Lue lisää Plastmon asennussivuilta ; sivumme ovat täynnä vinkkejä ja asiantuntevia ohjeita, jotka on hyvä lukea huolellisesti ennen kuin aloitat kourujen asennuksen.

25 vuoden takuu

Tarjoamme 25 vuoden takuun muovisille räystäskouruille. Takuu kattaa tuotanto- ja materiaalivirheet, jotka aiheuttavat vuotoja. Takuu ei kata välillisiä vahinkoja. Lue tarkemmin takuuehdoista täältä:  takuuehdot.

Räystäskourujen säilytys

Räystäskourut ja syöksyputket toimitetaan useimmiten muovivanteella vannetettuina. Vanne TÄYTYY poistaa mahdollisimman pian. Älä koskaan säilytä räystäskouruja ja syöksyputkia suorassa auringonpaisteessa.

 

Vis flere

25 vuoden takuu

Tarjoamme 25 vuoden takuun muovisille räystäskouruille. Takuu kattaa tuotanto- ja materiaalivirheet, jotka aiheuttavat vuotoja.

Lue lisää
25 vuoden takuu
Muita tuotteita

Tutustu Plastmon muihin tuotteisiin

Vis flere
muovi