Esteettinen ja vahva maakouru

Esteettinen ja vahva maakouru

Vältä lätäköt talosi ympärillä ACO:n EuroLinella

Johda vesi tehokkaasti pois ACO:n EuroLine maakourulla. Joustava ja vahva maakourujärjestelmä suurella vedenpoistokapasiteetilla.

Talosi ympärille kertynyt ja seisova sadevesi voi tuhota sokkelisi ja päästä sisälle taloosi, aiheuttaen suuriakin kosteusvaurioita. EuroLine- maakourua käytetään veden poistamiseen yksityisillä omakoti- ja lähiasutusalueilla. HexaLine ja EuroLine- maakourut ovat valmistettu kestämään henkilöautoliikennettä yksityisillä ajoteillä.   

EuroLine- linjakuivatus

EuroLine- linjakuivatus on joustava järjestelmä. Saatavissa ½ metrin ja 1 metrin moduuleissa, ja laajalla lisävarustesarjalla. Tämän ansiosta maakourut ovat helppo koota ja sovittaa tarvittavaan mittaan. Valitse maakourulle haluamasi ritilä 5:stä vaihtoehdosta: liukuesteritilä mustasta muovista, sinkitty teräsritilä, vahva valurautaritilä, säleritilä ruostumattomasta teräksestä tai verkkoritilä kuumasinkitystä teräksestä. Kaikki ritilät sopivat HexaLine ja EuroLine- maakouruihin.

Materiaali

EuroLine- maakourut valmistetaan polymeeribetonista, mikä on materiaalina erittäin vahvaa. EuroLine kourut ovat selkeästi vahvempia ja keveämpiä verrattuna muihin betonituotteisiin vastaavalla tiheydellä. Kourun keveys helpottaa sekä käsittelyä että asennusta ja vähentää kustannuksia.

Polymeeribetonin liukas pinta saa aikaan sen, että vesi ja likapartikkelit huuhtoutuvat nopeasti pois, mikä helpottaa puhdistamista. Polymeeribetoni kestää pakkasta ja aggressiivisia kemikaaleja eikä tarvitse lisäsuojakerrosta.

Käyttömahdollisuuksia

Kivetyllä alueella omakotitalo- ympäristössä

  • Yksityisillä ajoteillä

  • Autokatoksissa ja autotallin edessä

  • Kävelyteillä ja autotallin edessä

Tekninen tieto

Tekniset tiedot
Tiheys 2,1-2,3 g/cm3
Veden tunkeutumissyvyys 0 cm
Kemikaalien kesto   Korkea
Karheuskerroin n. 25 µm

Sertifioitu EN1433

EuroLine maakouru on sertifioitu rasitusluokkaan A15 käytettäessä liukuesteritilää mustasta muovista, sinkittyä teräsritilää, säleritilää ruostumattomasta teräksestä tai verkkoritilää kuumasinkitystä teräksestä ja rasitusluokkaan B125 käytettäessä valurautaritilää.

EuroLine- maakourun asennus

Vahva ja kestävä maakouru suurella vedenpoistokapasiteetilla. Voidaan liittää viemäriin. Viemäriin liittäminen täytyy teettää valtuutetulla LVI-asentajalla. Hae täältä asennusohjeet.

Vedenpitävä asennus 

Pintojen tulee olla puhtaita, kuivia ja rasvattomia ennen saumausmassan käyttöä. Levitä ACO Waterseal saumausmassaa n.5 mm paksuisena, tasaisena kerroksena toiselle tiivistyspinnalle. Aseta tämän jälkeen maakourut paikoilleen betoniin ja työnnä ne yhteen niin, että n. 1-2 mm tiivistysainetta pursuaa ulos. Kun maakourut liitetään yhteen, täytä myös näkyviin tuleva "väli" ACO Waterseal saumausmassalla. Anna tämän jälkeen vedenpoistojärjestelmän levätä ainakin 24 tuntia saumausmassan kovettuessa, ennen kuin jatkat työskentelyä sen kanssa.

Vis flere
Muita tuotteita

Tutustu Plastmon muihiin tuotteisiin

Vis flere
Löydä vastaus

Voimmeko auttaa?

euroline