Asiakaspalvelu

Aukioloaikamme ma-to 8.30-16.30 ja pe 8.30-16.00

Jätä soittopyyntö
Luo tilantuntua ja nauti näköalastasi
Lasikaide

Luo tilantuntua ja nauti näköalastasi

Nauti näköalastasi turvakaiteen takaa

Plastmo- lasikaide on valmistettu ajattoman ja puhtaan muotokielen mukaan. Lasikaide istuu luontevasti sekä perinteisemmän että nykyaikaisempien terassin ja parvekkeen kaiteeksi.

Vakaa ja vankka lasikaide

Sen lisäksi että Plastmo- lasikaidetta voi käyttää turvakaiteena, sulautuu se hyvin rakennuksien ja terassien ulkoasuun. Lasikaide on valmistettu modernin ja tyylipuhtaan muotokielen mukaan, joka yhdistää kodin ja ulkotilan, ja sisustaa terassisi uudella tavalla. Plastmo- lasikaide on testattu ja sillä on turvakaiteelle vaadittava vahvuus ja vakaus. Lasikaidetta voidaan käyttää parvekkeella ja muilla vastaavilla korkeammilla tasoilla. Se soveltuu hyvin myös rinteeseen rakennetulle terassille. Lasikaide kootaan vankoista jauhomaalatuista alumiinitolpista, sekä 2-kerroksisista karkaistuista ja laminoiduista turvalaseista, joiden ansiosta lasikaide on vakaa ja varma kaide. Lasit tulee tilata erikseen mittatoiveiden mukaisesti kutakin rakennuskohdetta ajatellen. Kaikki lasikoot ovat saatavilla kirkkaan, himmeän opaalin tai savun sävyisinä. Käytä 3D Kaidelaskuriamme, jotta saat kattavan materiaalilistan projektiisi.

Päältä asennettava tai sivusta-asennettava

Lasikaiteen suunnitteluvaiheessa tulee valita kahden eri järjestelmän väliltä: joko päältä asennettavan tai sivusta-asennettavan kaidejärjestelmän.

Kumpikin järjestelmä tulee asentaa vakaiden ja kestävien rakenteiden päälle, jotta lasikaiteella on tarvittava vahvuus.

Päältä asennettava lasikaide toimitetaan 110 x 110 mm:n kokoisilla asennuslevyillä, jotka kiinnitetään ensin ja ruuvataan kertaalleen tolpanvahvistajan läpi kiinni alustaan. Tämän jälkeen asennetaan varsinainen kaidetolppa tolpanvahvistajaan paikoilleen. Valitse 4:n eri tolppavärisävyn väliltä: valkoinen, eloksoitu alumiini, antrasiitti tai musta.

Sivusta-asennettava lasikaide asennetaan ruuvaamalla kaide kiinni terassin kylkeen eli ulkoreunaan. Tolppien tulee olla 200 mm:iä alempana terassin lattiatasosta ja profiili ruuvataan kiinni profiilissa olevan loven mukaisesti. Tällöin kaidelasi tulee noin 50 mm:iä sisään päin terassin ulkoreunasta. Sivusta-asennettavan lasikaiteen tolpat toimitetaan ainoastaan antrasiitin värisinä. 

Kaikki kaidetolpat ovat valmistettu jauhomaalatusta alumiinista, ja ne toimitetaan pakattuna tarvittavilla lisätarvikkeilla. Lasit, käsijohteet ja mahdolliset päätypalat tulee tilata erikseen mittatoiveiden mukaisesti. Lue lisää valikoimastamme.

Useita käyttömahdollisuuksia

Kun lähtökohtana on ensi sijaisesti turvallisuus, on käyttömahdollisuuksiakin useampia. Plastmo- lasikaide voidaan asentaa parvekkeen turvakaiteeksi tai terassin erilliseksi tuulen ja sään suojaksi, kun haluat nauttia kesästä terassillasi. Lasikaide soveltuu eri tyyppisiin kohteisiin: niin lähellä maanpintaa rakennetuille terasseille kuin korkeammalla sijaitseville parvekkeille sekä kattoterasseillekin. 

Lasikaiteen asennus

Lasikaiteen asentaminen voi äkkiseltään kuulostaa monimutkaiselta, mutta näin ei ole tämän lasikaiteen. Plastmo- lasikaide kootaan vain muutamasta osasta, joka helpottaa ja nopeuttaa sen asennusta ja sopii hyvin tee-se-itse projekteihin. Alumiinisissa kaidetolpissa on ns. ura, johon kaidelasi asennetaan paikoilleen. Tämän ansiosta on Plastmo- lasikaide markkinoiden parhain ja vankin kaideratkaisu. Voimme taata sinulle varman kaideratkaisun - huolimatta siitä kuinka korkealle kaide asennetaan.

Käsijohde viimeistelee lasikaiteen ja antaa sille elengantin ilmeen. Tämän lisäksi käsijohde vähentää 2-kerroksisen karkaistun ja laminoidun lasin värjäytymisriskiä. Katso lasikaiteen asennusvideo tai lue tarkemmin asennusohjeista.

15 vuoden takuu

Rannikon läheisyys ja suolainen meri-ilma eivät ole ongelma Plastmo- lasikaiteelle. Lasikaiteen vahvat profiilit kestävät kaikentyyppistä säätä, jäätä ja tuulta, joten voit huoletta asentaa lasikaiteen riippumatta siitä missäpäin Suomea asut. Annamme lasiaidalle 15 vuoden takuun. Takuu kattaa alumiinisten tolppien pintamaalin hilseilyn. Lue Plastmo- lasikaiteen takuuehdoista tarkemmin täältä: takuuehdot.

Helppohoitoinen ylläpito

Plastmo- lasikaide tarvitsee vain vähän ylläpitoa. Suosittelemme, että lasit ja tolpat pestään saippuavedellä 1-2 kertaa vuodessa. On tärkeää muistaa huuhtoa saippua pois vedellä pesun jälkeen. Löydät lisätietoa lasikaiteesta teknisten tietojen alta.

Vis flere

15 vuoden takuu

Myönnämme Plastmo- lasikaiteelle 15 vuoden takuun. Takuu kattaa alumiiniprofiileiden maalipinnan hilseilyn.

Lue lisää
15 vuoden takuu
lasikaide