Asiakaspalvelu

Aukioloaikamme ma-to 8.30-16.30 ja pe 8.30-16.00

Jätä soittopyyntö
Ylellinen lasiaita terassillesi
Lasiaita

Ylellinen lasiaita terassillesi

Valikoima

Tyylikäs lasiaita terassin tuulensuojaksi, toimitetaan mittojen mukaan

Hanki ylellinen lasiaita tuulen- ja säänsuojaksi terassillesi, jonka lasit toimitetaan mittatilaustyönä.

Jos etsit lasista aitaa terassillesi, on Plastmo- lasiaita ihanteellinen ratkaisu. Lasiaidan ansiosta voit nauttia näköalastasi samalla luoden tilantuntua ja suojaten lasiaidan avulla terassisi tuulelta ja säältä. Lasiaita on ylellinen ratkaisu, ja se valmistetaan laminoiduista laseista ja alumiinisista profiileista, jolloin aidan yleisilme on tyylipuhdas ja kevyt.

Jos sen sijaan etsit lasikaidetta, joka asennetaan 50 cm:iä korkeammalle maanpinnasta, on Plastmo- lasikaide oikea valinta lasiaidan sijaan.

Ainutlaatuinen lasiaita

Lasiaidan muotokieli on kevyt ja ajaton. Tolpat ovat valmistettu alumiinista, ja ovat saatavilla joko valkoisen tai antrasiitin värisinä. Lasit ovat laminoidut, ja ovat saatavilla sekä kirkkaana että himmeän opaalin ja savun sävyisenä. Halutut tolpat ja lasit voidaan yhdistellä haluamasi mukaan; voit täten vaikuttaa suoraan aidan ulkonäköön ja saavuttaa toivotun tuloksen. Kaikki lasit toimitetaan mittatilaustyönä, joka takaa parhaimman ratkaisun terassillesi. 

Helppohoitoinen ylläpito 

Yksi monista lasiaidan eduista on sen vähäinen ylläpidon tarve. Lasiaidan tolpat ovat valmistettu helppohoitoisesta jauhemaalatusta alumiinista. Suositus on, että lasiaita pestään vedellä ja saippualla 1-2 kertaa vuodessa. Löydät lisätietoa lasiaidasta teknisten tietojen alta.

Lasiaidan asennus

Epäröitkö lasiaidan asennusta? Lasiaita on rakennettu siten, että se koostuu vain muutamasta osasta, joka tekee asennuksesta helpon ja nopean. Tolpat toimitetaan pakattuna mukanaan tarvittavat lisätarvikkeet ja asennusohjeet. Tutustu hyvin asennusohjeisiin ennen kuin aloitat lasiaiden asennuksen.

15 vuoden takuu

Rannikon läheisyys ja ilman suolanpitoisuus eivät ole ongelma Plastmo- lasiaidalle. Lasiaidan vahvat profiilit kestävät kaikentyyppistä säätä, jäätä ja tuulta, joten voit huoletta asentaa lasiaidan riippumatta siitä missäpäin Suomea asut. Annamme lasiaidalle 15 vuoden takuun. Takuu kattaa alumiinisten tolppien maalipinnan hilseilyn. Lue Plastmo- lasiaidan takuuehdoista tarkemmin täältä: takuuehdot.

Vis flere

15 vuoden takuu

Myönnämme 15 vuoden takuun Plastmo-lasiaidalle. Takuu kattaa alumiiniprofiileiden maalipinnan hilseilyn.

Lue lisää
15 vuoden takuu
lasiaita